Karácsony fényárban

2019. december 23. 06:26 - reklamfogo

Ismét elérkezett a karácsony, válogathatunk az alkalomra készített negédes reklámok közül, de éppen ezért választottam egy rendhagyóbb, dinamikusabb fogást, ezúttal a Mercedes Benz-től. Lámpákat le, hangerőt fel!

Talán a Mercedes is megelégelte a klasszikus karácsonyi melódiákat és inkább felpörgette a hangulatot, tegyük hozzá, hogy az előnyére. Nem mintha kifogásom lenne a lágy dallamok ellen, de a Mercedes ezúttal pont azt csmpészte bele a karácsonyba, amit egyébként is kommunikálni kíván: dinamika, erő és újdonság.

Az pedig külön jól esett, hogy maga a reklám tárgya csak rövid pillanatra bukkan fel az elején, a végén pedig a színkavalkád miatt alig vettem észre a fenyőfában megbújt logót. Ezzel elvonták a figyelmet magáról a marketingről, de csak épp annyit, hogy azért még reklámról beszélhessünk. (Egyébként az lett volna a slusszpoén, hogy az egész fényjáték a kocsi akkumlátoráról megy - majd legközelebb kikérik a véleményem előtte...)

Kellemes karácsonyt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr2515362544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása