Ijesztő ajándék

2019. december 26. 07:02 - reklamfogo

telfonhoember.jpgEz a hirdetés még abból a korból származik, amikor a színes telefonkészülékek akkora durranásnak számítottak, hogy megfelelő karácsonyi ajándéknak is beillettek. (Igen, volt olyan időszak a Földön, amikor az emberek ilyen furcsa dobozokkal telefonáltak, és nem az érintőképernyős kütyüiken.)

Nem is lenne semmi gond ezzel a reklámmal, ha a kép nagy részét kitevő hóember rendben lenne. Ám nem csak nekem, hanem elfogultsággal aligha vádolható gyerekeknek is feltűnt, hogy a hóember mosolya dermesztő, nem is szólva a tekintetéről, amely metszően jeges. Ráadásul a jobb szeme épp kifolyik... vagy hasonló. Attól sem tudok szabadulni, hogy a száj egy kartonpapír, amit damil tart a megfelelő helyen, de erre nem fogadnék. A sapka pedig úgy fest, hogy "kellene valami laposabb, mert a fazék kilóg a képből, gyerekek".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8515364760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása