Piros, sárga, zuhanás!

2020. január 02. 06:11 - reklamfogo

vwrush.jpgKezdjük az évet lendületesen, ezzel a Volkswagen reklámmal, amely azzal büszkélkedik, hogy az új Golf R 5 másodperc alatt gyorsul 100 kilométer/órára. Vagyis kb. annyi idő alatt, amióta ezt a posztot olvasod. Hogy érzékeltessék, milyen ez az iram, ezt a furcsa grafikai megoldást választották, és a gyorsulást zuhanássá konvertálták.

Amennyiben a város ennyire üres, akkor akár jól is jöhet ez a lendület, bár a sebességhatár ettől még ugyanúgy 50. Érteni vélem az ilyen technikai paraméterek után való vágyódást és lelkesedést, és nem állítom, hogy felesleges, ám számomra egy autó kvalitása nem a gyorsulásában manifesztálódik.

Ez a különvélemény azonban semmit sem von le a reklám ötletességéből, akinek ez kell, az vegyen Golf R-t és csatolja be magát. És készítse a pénztárcáját a büntetésekre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr7315367874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása