A fagyi visszanyal

2020. február 20. 06:20 - reklamfogo

peugeotfagyi.jpgAmikor először megpillantottam ezt a reklámot, bevallom valami pikáns, de legalábbis provokatív hirdetésre gondoltam. Azután kiderült, hogy "csak" egy autóalkatrész reklám tévesztett meg, de nem bántam, mivel éppen ez egy hirdetés feladata: keltse fel az érdeklődést és legyen kreatív.

Amit a francia Peugeot autógyár üzenni szeretne nekünk, az mindössze annyi, hogy "The right part doesn't work in the wrong place." vagyis "A megfelelő rész nem működik a nem megfelelő helyen.". Jól szemlélteti ezt a fagyi: ha a tölcsér van felül és a fagyi alul, akkor hiába jó a kombináció, lehetetlen így megenni a hideg nyalánkságot.

Persze lehet azzal jönni, hogy csak meg kell fordítani, és máris helyreáll az univerzum rendje, de ami egy fagyinál működhet, az egy autóalkatrésznél nem feltétlenül. Legalábbis nem szívesen ülnénk be egy kocsiba, amelyben a szerelő az olcsóság oltárán feláldozta a biztonságot, és azzal nyugtat, hogy száraz időben nincs ok az aggodalomra, de esőben lehetőleg ne használjuk az ablaktörlőt, mert adódhat némi probléma.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr315470958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása