Azt a kutyafáját!

2020. március 12. 05:52 - reklamfogo

doglamp.jpgHa rangsorolnánk a reklámokat népszerűségük szerint, a kutya és cicareklámok bizonyára jó helyezést érnének el, lévén olyan cukik. (Persze az is lehet, hogy éppen ez a cukiságuk eredményezne rossz helyezést.) Akárhogy is, ilyen reklámot készíteni hálás feladat, hiszen az "alapanyag", vagyis a kutya és a macska, olyan cuki, hogy nehéz elrontani a koncepciót. Nehéz, de nem lehetetlen. Íme egy példa.

Először nem volt világos (értitek, világos), hogy mit is hirdetnek itt. Aztán kiderült, hogy ez bizony egy kutyatáp reklám, amely nem cuki. Nincsenek nagy kutyaszemek, sem kajlán csüngő fülek, de még csak botladozó kölykök sem. Megtermett és robosztus kutyánk daliásan feszít az állatorvos vizsgálóasztalán, tátott szájjal. Kellően felkészült doktorunk pedig egy lámpával belevilágít a torkába... és a fénycsóva hátul jön ki. Zavarba jöttem, majd elolvastam a feliratot: "For healthy digestion.", vagyis "Az egészséges emésztésért." Egyrészt megnyugodtam, hogy csak erről van szó, másrészt arra gondoltam, ez most vagy halálosan komoly vagy egy paródia.

Lehet, hogy a Hill's Pet Nutrition marketingesei ráuntak a cukiságra és valami egyedit szerettek volna alkotni, de alighanem rossz oldaláról közelítették meg a kutyát a témát. Hogy egyedi, az nem kétséges, de hogy jó ötlet volt-e ebbe az irányba elindulni, az már inkább. Úgyhogy egyenlőre még marajunk a cukiságoknál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr1015508060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása