Hullám, ha vasút

2020. április 03. 07:07 - reklamfogo

homroll.jpgMost, hogy a négy fal között (szerencsésebbeknek a négy kerítés között) kell boldogulnunk, az emberre rátör a mozoghatnék. Sok vicces kép kering arról, hogy most érdekes módon tele vannak a máskor kihalt futópályák (persze, hiszen az embereknek most végre van idejük), vagy hogy elfogytak a lakásban használható sportszerek az áruházakból.

Íme egy korabeli hirdetés, amely váteszként előre látta (nem is), hogy egyszer igény lesz a házi vidámpakra: otthoni hullámvasút! Rozsdamentes, könnyen összeszerelhető, három méter hosszú pálya, csupán 12 dollár 95 centért (akkoriban), de plusz hat és fél dollárért további négy méter élvezetet lehet hozzá rendelni.

Felnőttnek is jó kis testedzés, lévén a fa-kocsit vissza kell cipelni és emelni a szerkezet tetejére, hogy a gyermek újra és újra legördülhessen, az egyébként úgy 60 centiméter magas állványról. Így ránézésre rém balesetveszélyesnek tűnik, akkor is, ha utódunk a puha gyepre zuhan. Most pedig nem okos dolog kórházi kezelésre szorulni, hacsak nem koronavírusos az ember.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr2015576474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása