Szájrejtély

2020. április 13. 07:43 - reklamfogo

szajize.jpg"Több dolgok vannak földön s égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes." tartja Shakespeare Hamletje, és évszázadokkal később sem tehetünk mást, mint elismerjük a mondás igazát. Különösen igaz ez az elmúlt évtizedekre, amikor szinte csak kapkodjuk a fejünket, hogy milyen újabb kütyük kerülnek elénk, egyik ámulatból a másikba esünk, de nem érezzük a fájdalmat, mert annyira meg vagyunk lepődve. Mire napirendre térünk valami eszement lelemény fölött, máris itt az újabb meghökkentő dolog.

Ez a hosszú elméleti bevezető csak azért kellett, hogy a poszt megfelelő hosszúságú legyen, mivel az itt bemutatott termékről az égvilágon semmit sem tudok mondani, lévén elképzelésem sincs, mi lehet ez, és mire használható. Száj-szélesítő? Ajak-erősítő? Mosoly-tréner? Persze utána lehetne nézni, de akkor lelepleződne a rejtély, és oda lenne a misztérium. Mert hogy valami roppant hétköznapi dolog lehet, az biztos.

Tulajdonképpen csak azért illik a blogra, mert végül is egy reklámról van szó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr6815591778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása