Adjon valami erőset

2020. augusztus 21. 07:08 - reklamfogo

beardedlady.jpgVan olyan, hogy szakállas vicc, és van olyan, hogy Szakállas Nő. Ez utóbbi egy bourbon whisky, amely legalább felerész kukoricából készül. Nem tudom, milyen erős lehet, de valószínűleg az, ha azzal a szlogennel hirdetik, hogy "Stay strong.", azaz "Maradj erős."

És hogy miért kellene erősnek maradni? Nos, a kép magáért beszél, nem is nagyon merülnék el a részletekben, hogy pontosan mit is látunk, maradjunk annyiban, hogy egy átlagosnak indult vámvizsgálat épp most fordul vészesen komolyra. Egy szakállas nő arra készül, hogy ún. testüreg motozást végezzen. Ha volna nálunk ilyen whisky, akkor most sürgősen meghúznánk, ha nincs, akkor pedig lazítsunk, úgy állítólag nem annyira fáj.

Hogy miért kellett egy feltehetőleg finom nedűt ilyen reklámmal népszerűsíteni? Elképzelhető, hogy a kreatívok túl sokat ittak belőle és úgy jutottak erre az ötletre, de az is lehet, hogy valamelyikük a személyes benyomását adta be a közös brainstormingba. Bár a reklám figyelemfelkeltő és bizarrul humoros, azért nem hinném, hogy az eladások komolyan megemelkedtek a kampányt követően.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr3316165016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása