Néma találkozás

2020. augusztus 31. 08:33 - reklamfogo

arielsarok.jpgNyilván mindenkinek más a preferenciája, de én személy szerint kedvelem azokat a reklámokat, amelyek szavak nélkül is képesek közvetíteni a mondanivalójukat. Nem mintha gondom lenne a szlogenekkel vagy az ötletes szövegekkel, bár az igaz, hogy több az ostoba megszólalás, mint a kreatív üzenet.

Az itt látható Ariel mosópor reklám a "szavak nélkül is értjük egymást" halmazba tartozik, és valljuk be, tökéletesen elvégzi a dolgát. Természetesen ehhez az is kellett, hogy ne a hagyományos formában helyezzék el az óriásplakátot. Nem csak a sarkon túli találkozások motívuma ragad meg, hanem hogy a plakát emberközelbe "szállt", lent van az utcán, a vásárlókkal egy szinten.

Mit mondhatnék? Nem is kellenek hozzá szavak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr9916179006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása