Itt a fekete, hol a fekete?

2020. szeptember 07. 06:38 - reklamfogo

ecofillblak.jpgÉrdekes módon a reklámok általában nem szeretik a sokszereplős plakátokat vagy filmeket, és erre bizonyára alapos okuk is van, még akkor is, ha ez számomra pillanatnyilag nem nyilvánvaló. Talán túlságosan nagy figyelmet feltételez a néző részéről és ezt nem várják el vagy a sok szereplő=nagyobb költségvetés törvényszerűség mentén gondolkodnak. De szerencsére vannak kivételek is.

Íme egy csoportjelenet, amely alakjai nem ruhát reklámoznak, hanem nyomtatókba illő tintapatront. "Don't let black run out when you need it the most.", vagyis "Ne hagyd, hogy elfogyjon a fekete, amikor épp a legnagyobb szükséged van rá." És itt természetesen a fekete színű tintát értik ez alatt (egyébként a reklámot minden színre, más-más szituációval, de ugyanezzel a koncepcióval megcsinálták).

Bár többen felvetették, hogy igazából nem is a fekete szín fogy el, hanem a ruha mennyisége csökken, én felülemelkedem ezen a kifogáson, mert szerintem igenis jól oldották meg a feladatot, kiválóan szemléltették a fogyást, és azt is, hogy mit értenek a "legnagyobb szükségen". A képen a leglengébben öltözött alakok ugyanis rendőrtéglák, bemikrofonozva, egy gengszterbanda gyűlésén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr116188304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása