Munkalehetőség

2011. június 06. 11:06 - reklamfogo

coastguard1.jpgMost egy olyan hirdetés következik, amelyet nem gyakran láthatunk, ugyanis nem ez a stílus a bevett. Megszokhattuk, hogy az álláshirdtések sok szöveget tartalmaznak és semmi vagy minimális clipart illusztrációt. Ezért is üdítő a most bemutatott ausztrál plakát.

A háborgó tengeren talán első pillantásra fel sem tűnnek az uszodában megszokott műanyag-kordonok. De ha felfigyelünk rájuk, akkor egy izgalmas jelenetet láthatunk: milyen lenne egy ilyen helyzetben úszóversenyben részt venni? A szöveg rásegít: "When was the last time you practiced your 30 km freestyle?", azaz "Mikor gyakoroltad utoljára a 30 kilométeres gyorsúszást?".

Persze ettől maga a hirdetés még nem érhető, ahhoz az apróbetűs részt is el kell olvasni: "Coastguard - Out there we are your only hope.", "Parti őrség - odakint mi vagyunk az egyetlen reményed.". Vagyis hacsak nem vagy egy tengeri Phelps, akkor a parti őrség segíthet rajtad. És mivel munkaerő-hiánnal küzdenek, megszületett ez a hirdetés.

Szólj hozzá!
Címkék: Egyéb Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr94783211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása