Ez nem füstbe megy

2011. június 23. 15:15 - reklamfogo

bus ad 1.jpgVolt már szó ezen a blogon kreatív járműreklámról, de azt hiszem ez a mostani szó szerint lepipálja mindet. A kreatív elme olyasféle csapongó megnyilvánulását érjük emitt tetten, ami az alkotót a halhatatlanok közé emeli, de legalábbis kiemeli a középszerből.

Ez itt egy norvég dohányzásellenes hirdetés, "Klar for a slutte?", azaz "Készen állsz abbahagyni?", kérdezi a felirat és hogy mit, az kristálykriszta. Maga az ötlet, hogy a kipufogóra ráillesszünk egy dohányost, brilliáns. Az, hogy az egész egy 3D-s látványeffektbe megy át, amikor a busz kövért gázt ad, pedig kolosszális idea.

Nem könnyű ötletes és megragadó dohányzásellenes plakátot készíteni, hacsak nem halállal vagy egyéb durva élettani hatással akarjuk elriasztani a delikvenseket, de szerintem ez a járműreklám telitalálat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr754783216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása