Ne énekelj közbe!

2014. május 14. 19:22 - reklamfogo

lgcaraudio.jpgManapság megszokhattuk, hogy egyre újabb technikai kütyük és csodák jelennek meg, beszélő hűtőszekrény, gondolkodó mosógép, vagy hangirányításos TV. Ebbe a sorba áll be az LG autórádiója, amely kezeli a telefonunkat, amennyiben is Bluetooth kapcsolaton keresztül handsfree üzemmódot tol (amikor ez a reklám készült, ez még újdonság volt).

Ezért fókuszáljunk is inkább magára a hirdetésre. Vezetéssel elfoglalt sofőrünknek egyenesen Michael Jackson tartja a mobiltelefont és bizony sokat töprengtem ezen, de nem igazán sikerült megfejtenem a logikáját. A szöveg nem igazít el, csak annyit mond, hogy a rádió kezeli a telefonhívásaimat, nyilván kihangosító üzemmódban. De miért tartja M.J. a telefonomat?

Ha hívást kapok, gondolom a zenét lekapcsolja, vagyis egyszerre nem szól a Bad és a telefon, vagyis nem ezt szeretné bemutatni a kép. Lehet, hogy azt ábrázolja, hogy M.J. addig csendben van, amíg én beszélek? Akárhogyis, szerintem itt a "sokat markol, de keveset fog" elv érvényesült, vagyis az LG valami ütőset szeretett volna alkotni, de ehelyett valami gyengét hozott össze. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr626166430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása