Csavaros

2015. január 10. 10:01 - reklamfogo

boschpt.jpgIgen kivételes hirdetés kerül ma az étlapra. A Bosch jóvoltából egy olyan reklámot láthatunk, amely valódi, nem beállított vagy megrendezett. Ilyen mintájú falemezt - ha nem is egykönnyen - lehet találni és már csak egy kreatív ötlet kell, hogy meglássuk benne egy kéziszerszám reklámozásának lehetőségét. (Persze nem zárom ki a Photoshop közreműködését, de nem is tartom szükségesnek.)

Ez a hirdetés is bizonyítja, hogy nem a nagy költségvetés és a csili-vili dizájn árán lehet csak ütős reklámot készíteni. Mindennek az esszenciája a kreativitás.

A szlogen ezzel szemben nem túl eredeti: "Unexpectedly powerful", vagyis "Váratlanul erős". Ami utána következik, az technikai halandzsa, nagyon meggyőzően hangzik, de nem sokat mond annak, aki nem tudja, mi az az IXO és lítium-ion technológia, és valljuk be, nem sokan tudjuk.

Ennek ellenére furfangos reklám, kétségkívül figyelemfelkeltő és ráadásul vásárlásra ösztönöz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr237058115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása