Potenciális potencia

2018. június 20. 07:09 - reklamfogo

potencia.jpgSzeretek böngészni az interneten, már csak azért is, mert időnként nagyon vicces bannerek ugranak fel, hogy feldobják a napom. Vagy éppen izgalomba hozzanak, mint ezek. (Az külön öröm, hogy egyszerre két ajánlatot is kaptam.)

Az első reklámban nem is tudom, mi az izgatóbb: a fürdőruhás nő (igen, ő), a hihetetlen 120500 férfi (nem, nem a férfi, hanem hogy miért pont ennyi?) vagy az, hogy a kemény merevedés lecsillapítja a partneremet (sokra megyek, ha a merevedés 12 másodpercig tart). Egyébként mosolygom a képen is, a 24 éves csaj és a leglább 67 éves pasi. Vagy a célközönség ez a csoport?

A másik hirdetés még izgatóbb. "Bárkinek visszadja" ígéri, de én óvatos lennék az ilyen jellegű általánosítással, mert végül még beperel egy orvosi eset. "Egy 20 éves szexuális teljesítményét". Ööö, bevallom erről nincsenek friss és szerteágazó tapasztalataim, de egy 30 éves teljesítménye szerintem ígéretesebb lenne. (Ezt Deák Bill Gyulától tudom, aki megénekelte, hogy a szomszédasszonynak csak a kezdet, ami neki 16 évesen a vég - az pedig nincs messze a húsztól.)

Szeretném hozzátenni, hogy mindezzel nem magát az egészségügyi problémát kívántam bagatellizálni, vagy az ilyen nehézséggel küzdőket kifigurázni. Inkább az őket kihasználni akaró marketingfogásokat pellengérre állítani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8014018488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása