Rémes ötletek

2020. október 31. 06:01 - reklamfogo

Évente egyszer megnyílik a lehetőség, hogy rémísztő ötletekkel álljunk elő, következzen egy csokor Halloween inspirálta reklám!

Az első rögtön egy vicces-komoly reklám a Greenpeace-től, akik ezzel a tökös hirdetéssel emlékeztettek a Volkswagennél kirobbant dízel botrányra "Csalás. Semmi csoki.", mondja a felirat (használva a Csokit vagy csalunk halloweeni mondást). A koala és a bagoly ötlete a san franciscoi állatkertet dícséri, hajazva a kempingezés kötelező rémtörténet mesélő elemére. A szlogen, "Boo at the zoo." sajnos csak angolul frappáns, magyarul nem (Húúú, az állatkertben.)

A Toblerone csoki megelégedett egy hegyesfogú rémarccal, hogy mi mindenre jó a piramis alak, ki hitte volna? Ha már arcokat vágunk, jöjjön a Pizza Hut sajtos supreme költeménye, stílusos Sikoly maszkot formáló sajttal. El sem tudom képzelni, mennyi feltétet használtak el, amíg kijött ez az arc (vagy csak olcsó Photoshop?).

A L'Émouleur, amelyik kiváló minőségú japán késeket árusít, ezzel a reklámmal vágott az elevenünkbe: híres-hírhedt késes horrorfilm szereplők állnak sorba az éjféli nyitás előtt, hogy beszerezzék elengedhetetlen kelléküket. Valamivel lágyabb az MM csokigolyó hirdetése, ahol egy ilyen golyó meséli rémült arccal, hogy "És akkor... mazsolát adtak nekik!" Az ijesztőnek szánt mondat abból indult ki, hogy "Semmi sem rémísztőbb, mint egy ház MM nélkül." Nos, azért el tudok képzelni ennél félelmetesebbet, ráadásul a mazsola sem rossz, de értem a poént.

Végül a Pepsi reklámja, amely visszafelé sült el. Beöltöztették a Pepsit Coca Cola köpenybe, mintha a Coca olyan rémísztő lenne. Válaszként ugyanezt a képet a Coca Cola ezzel a szlogennel mutatta be: "Mindenki szuperhős akar lenni." Mindenki döntse el maga, melyik az ütősebb hirdetés.

És rémesen boldog Halloweent mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr5116257320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása