Ez class?

2010. február 10. 10:02 - reklamfogo

classfm.jpgEllepték Budapestet (vidéket is?) a Class Rádió bombasztikus(nak vélt) reklámjai. Az egész óriási marketingzsenialitás arra alapul, hogy létezik a "klassz" szó, amely gyakorlatilag mindenre ráhúzható, miért pont egy rádióállomásra ne? "És akkor a hirdetéseim is legyenek ilyen Class-ak" - mondta egy ötletgazda. És lőn...

Maga a reklámkép (nem csak ez, de mindegyik) minimalista grafikával virít, egy piktogramra hajazó illusztrációval és egy ehhez csatlakozó "Class a ..." felirattal. Csak tudnám mi ebben a klassz?

Persze értem a törekvést az egyszerű, könnyen interpretálható, rövid idő alatt is felfogható üzenetre, de azért szerintem ez már a lónak az az oldala, amelyik  a bántóan egyszerű kategória (vagy ennyire "egyszerűnek" nézi az embereket). Ez nem klassz, Class!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr464783094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ede · http://www.nincs.eu 2011.03.04. 03:45:45

Én azt nem értem miért fikázod? nyilván koncepció volt az ami a ló másik oldala. Egyszerű fehér és az egyetlen "szín" a ClassFM Szine. olcsó, egyszerű, gyors üzenet, kész. Mi van ha nem akartak többet hm?

Ismeretlen_112704 2011.03.04. 09:05:23

[ede](#11210850) Köszi a véleményt, hajlok rá hogy egyetértsek az ilyentén való magyarázattal, és egyéb bejegyzéseknél láthatod is, hogy nincs ellenemre a minimalista stílus, ám sajnos ez a reklám számomra így ebben a formában nem klassz. Fikázásról pedig szó sincs, itt minden csak szimpla magánvélemény, egy a reklámhoz szemernyit sem értő, egyszerű fogyasztó tollából, aki meglehet a kelleténél több időt tölt egy hirdetés emésztésével, mint mások.
süti beállítások módosítása