Annyira utallak drágám

2010. augusztus 19. 18:39 - reklamfogo

postawestunion.jpgIsmét itthon, ami azért jó, mert jöhetnek újra a magyar hirdetések. Legyen is itt egy iziben, ami még kapcsolódik is valamelyest a nyári feelinghez. Legalábbis a képi megjelenése egyértelműen a nyaralásra hajaz, ha maga a reklám tárgya kevésbbé.

Ez itten egy fura reklám (na jó, minek kedveskedjem) ez itt egy butyuta reklám, mert a kép alapján valami nyaralásos-utazásos-vízpartos-csobbanásos dologra kezdek asszociálni, de aztán a felirat megakaszt: "A szeretet átutalható? Igen!" Ez mi ez? Nézem alaposabban, pénzátutalásról van szó, a Western Union felfogásában.

Mélyen tisztelt Nyugati Egyesülés. Hirtelen a pénzen kívül más dolog nem jut eszembe, amit átutalni lehet, pedig higyjék el, erősen gondolgodtam rajta. A szeretet pedig végképp nem az, hacsak valami nagyokos nem így képzeli el túlfűtött irodájában: szeretet = pénz. Innen üzenem, nem =.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr134783131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása