Ez tényleg nulla

2010. szeptember 24. 13:21 - reklamfogo

nullamania.jpgA bankok mindig is a nagy reklámozók közé tartoztak, pláne amióta ilyen jól jövedelmező üzletág lett pénzt kölcsönadni embereknek. Viszont a mennyiség ritkán jár együtt a minőséggel, ahogy azt már korábban is láttuk a nyelvújító bank esetében. Íme egy újabb versenyző, aki babérokra tör.

Nullamánia a kimondhatatlan (és leírhatatlan) nevű Raiffeisen banktól. Most hagyjuk az apróbetűs részt, fókuszáljunk a kókuszára, vagyis a képre és az üzenetre. Egy nagy nullában ül egy nő, mellette másik kettő támasztja, talán hogy el ne dőljön. Bár magam egyetlen epizódot sem láttam, mégis a Szex és New York sorozat ugrik be, ámbár lehet, hogy épp ez is volt a burkolt cél. Mindenesetre nem vágom, miért három nő reklámozza a nullát, vagy épp ők a célcsoport? Vagy a mánia szón itten valamiféle intim vonzalmat kell érteni?

A középső hölgy elég előnytelenül lett lefotózva, mivel a hátsója és a műnulla érintkezésénél az előbbi enyhén felgyűrődik és ez eléggé levesz az amúgy élvezhető megjelenéséből (a nagy plakátokon jobban látszik). A bal oldali hölgy ruháját pedig nem is méltatnám szóra, de legyen is elég ennyi a kritizálásból.

Vizuális megjelenés nulla, üzenet egy híján egy, összpontszám zéró. Már a dizájnerek is a nullamániában éghettek...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr514783139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása