A vágy villamosa, izé, csokija

2010. október 23. 19:04 - reklamfogo

guru.jpgNagy lelkesedés után nagy lelohadás következik. A most bemutatott hirdetés, bár megjelenését tekintve ötletes, tartalmát nézve kevésbbé. Mert miről is van itten szó? Adva van egy édesség, a Guru névre hallgató csokis-tejes őrület, és annak ugye kell egy bombasztikus reklámfogás. Íme az eredmény.

"Testet ölt a vágy." mondja a szlogen és egy Guru csomagolásból előtűnő hölgyet látunk az ágyban, igaz alvó állapotban. Interpretációk: 1. a Guru olyan, mint egy álom; 2. a Guru olyan, mint egy ágyban fekvő szépség; 3. a Guru olyan, mint az alvás; 4. a Guru ezek közül egyik sem. Bár szlogen alapján a 2. opció tűnik a legvalószínűbbnek, tekintetbe véve a célcsoport életkorát (4-14 éves gyerekek), ez az asszociáció kissé merésznek tűnhet. De lehet, hogy tévedek és a célcsoport a 14+ korosztály...

Ha jól csal az emlékezetem, létezik ez a sablon más kivitelezésben is, ahol nem egy nő bújik elő a fóliából, talán az van a gyerkőcöknek és ez a Férfiaknak (igen, így nagybetűvel, akiknek ugye mindenről az jut az eszébe). Arra azonban tisztán emlékszem, hogy sem alvó, sem tusoló férfi nem bújik elő sehonnan, vagyis ez a dolog nőknek nem való.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr134783149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása