Ettől hanyatt vágod magad

2010. november 09. 10:25 - reklamfogo

grawe.jpgMost pedig kérem alásan egy lovat mutatok be, egy állatorvosi lovat. Egy hirdetést, amely megtestesíti mindazt, amit egy reklámnak nem kellene megtestesítenie. Mentségére szolgáljon, hogy egyetlen helyen találkoztam eddig vele, így van remény, hogy nem okoz maradandó lelki sérülést.

Nokérem. A háton fekvő hölgy, akinek lábai a forgófotelben nyugszanak és a tarkóját fogja, azonnal olyan asszociációkat vált ki, hogy ő bizony egy heves pörgés következtében ki vagy leesett a fotelből és most a nyakát fájlalja. Elképzelhető a jelenet másképpeni interpretálása is, de ahhoz a mélylélektan nálam avatottabb szakértőjének kell lenni.

A szlogen is érdekes és nyilván szójáték kívánt lenni, márhogy a biztosító biztosít és biztosítja a gondtalan életet, de ez utóbbit nem igazán értem, mivel én fizetek nekik (értsd, biztosítom számukra a gondtalan életet), ők csak akkor fizetnek nekem, ha gondom van.

És akkor a cég neve Grawe, amely kiejtésben ugyanaz, írásban pedig kísértetiesen hasonló, mint az angol 'grave' szó, amely sírhelyet (is) jelent. Köszönöm megtisztelő figyelmeteket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr214783155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása