Akinek inge, ugye...

2010. december 03. 14:02 - reklamfogo

ingorange.jpgCsak egy nagyon rövid megjegyzés ehhez a hirdetéshez: ha valaki manapság több gyerek mellett házat és autót tud venni, ráadásul még annyi megtakarítása (értsd: felesleges pénze) is van, hogy befektetéses életbiztosítást kössön, akkor az eléggé átlátja a pénzügyeket. Szerintem.

Másrészt nem okos húzás azt írni ilyen embereknek, hogy "Itt az ideje, hogy átlásd a pénzügyeket.", ugyanis ez azt feltételezi, hogy eddig nem tették ezt. Pedig de. Vagy ha nem, akkor sem szeretnék ezt hallani. Mondjuk az máris jobban veszi ki magát, hogy "Itt az ideje, hogy jobban átlásd a pénzügyeket."

Másrészt a narancssárga alapszín eléggé politikai színezetet ad a hirdetésnek, mégha nem is az. A Fidesz távoliak biztos el sem olvassák az egészet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr664783162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása