Kis magyar analízis

2011. március 18. 11:31 - reklamfogo

bicikli.jpgTényleg becsülöm a magyar reklámokat és örömömre szolgál, hogy látom a határozott fejlődést a hazai marketing-tevékenységek házatáján. Ez a mostani hirdetés is olyan, amelyen érezhetőek az új szelek, a lendület, a színek, a formák, a humor stb.

Eme lelkes bevezető után vegyük szemre az alkotást. Utazásra csábít, humoros, ötletes megjelenéssel. Tetszik és értékelem. És akkor most jöjjön a kötözködés. Ebben a hirdetésben szép képi megjelenéssel van ábrázolva kis hazánk és lakóinak sava-borsa, kvintesszenciája.

Először is egy olyan kerékpáron ülnek, ami nincs is, de ötletes találmány = a magyarok híres feltalálók. Másodjára egyvalaki fordítva ül a biciklin (ugyan nyilván viccből), ami kifejezi, hogy a magyarok nem tudnak együttműködni, ha kettőnél többen vannak. Harmadszor figyeljünk a sorrendre: férfi, nő, fiúgyerek, lánygyerek... nagyapa. Csak hogy minden nem és korosztály tudja hol is a helye. (A nagyinak nyilván a konyhában, a kutya pedig már nem fért fel.) Végül pedig fókuszáljuk a hölgyre, éspediglen a sorból kilógó testtartás miatt a mély dekoltázsból kivillanó idomokra. A magyar nők csinosak, üzeni a kép és nem félnek ezt ki is mutatni, teszem hozzá én.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr104783192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása