Ezt nézd!

2011. június 17. 15:16 - reklamfogo

tenyek1.jpgNincs mese, Magyarországon is egyre nagyobb tért hódítanak a 3D reklámok, egyre többet látni belőlük. Íme itt egy újabb próbálkozás és mindjárt milyen jól is sikerült.

A Tények hírműsor hirdetését látjuk, amely ráadásul két példányban készült. A Feri... bocsánat Liszt Ferenc reptér egyes terminálja közelében áll. Aki a kettes felé megy, az a repülőüléses verziót látja, aki hazatér, az a kanapést. Remek elképzelés.

Maga a reklám ugyan nem ötletes (a műsorvezetők bemutatása), ám a megvalósítás és kivitelezés elsőrangú.

tenyek2.jpgA repülő üléses verzió szlogenje érdekes, mert nem világos, pontosan mit is értenek alatta. Ki választotta őket? Ha a turistáknak szól, akkor azért furcsa, mert a külföldiek nyilván nem értik a műsort, így nem is igazán nézték. Ha a magyar utazóknak, akkor mire a múlt idejű köszönet? Hisz visszatér és újra nézni fogja. De a repülőülések telitalálat. A bevezető úton is ugyanaz a felirat áll, itt miért nem az van, hogy "Köszönjük, hogy minket választ."?

Továbbra is remek hirdetésnek tartom, egy ici-pici finomítással zseniális lehetett volna. De jár a 10 pont!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr944783214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása