Ez tényleg dinnye

2011. július 23. 10:50 - reklamfogo

dinnye-itthonrol.jpgSorban a harmadik "érdekes", ízig-vérig magyar reklám az itt látható dinnyeség. A dolog úgy kezdődött, hogy kiderült, kevés magyar dinnye fogy. Nosza, központilag meg lett mondva, hogy tessék dinnyét venni. Legalább 2-3 darabot családonként.

Az amúgy értékelendő kezdeményezést megsegítendő elkészült ez a plakát. Bár én nem vagyok sem marketinges, sem kreatív dizájner, ha a magyar dinnye reklámozását rám bízták volna, pont ez lett volna az a koncepció, amit azonnal lesöpörtem volna az asztalról. Szemrevaló magyar kislány ravasz csábpillantással egy dinnyébe készül harapni. Áááááhhhhh..... tényleg ennyi kreativitás fér bele ebbe a témába?

Egyszer már kikeltem az ilyen miatt, de azt hiszem ez überel minden eddigit. Most komolyan, nem lehetett volna kicsit jobban átgondolni és valami ütősebbet készíteni? Ki volt az, aki rábólintott erre a reklámra? Senki nem volt mellette, aki szólt volna, hogy ez dinnyeség? Jaj...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr794783227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása