Inger-küszöb

2011. augusztus 24. 09:32 - reklamfogo

aranypart.jpgA XXI. század egyik vívmánya(?), hogy az emberek ingerküszöbe a legmagasabb a történelem során. Egy átlagember politikai műsorral ébred, a McReggelit a Sikoly szörnyetegével fogyasztja el, vicces-rémes láncemaileket olvas, robbantásokról és nemi erőszakról olvas mértékadó lapokban, vacsora közben tamponreklámot néz, éjjel zombikkal megy az ágyba és persze ezután rémálmai vannak.

Mindez csak arról jutott eszembe, hogy az úton szembejött ez a Viasat 3 reklám, amely erősen kikockázott képével és kicsillagozott szövegével próbál meggyőzni, hogy nézzek egy műsort. Meglehet tévedek, de a kép egy fiatalokból álló társaságot mutat, ahol az egyik fiú műanyag vizipisztollyal (vagy vizipuskával) egy hölgyet locsol le, feltehetőleg vizespoló kebelszépségverseny érdekében, esetleg félmeztelenül. Tekintve a bevezetőben említetteket, ez smafu.

A kicsillagozott szöveg három szavának mindössze az utolsójára van tippem, ami egy plakáton tényleg erős lenne (bár sajtótermékben már láttam).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr664783237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása