Kicsi a szám

2012. május 11. 19:26 - reklamfogo

kisszam.jpgNem tudom, hogy egy-egy hirdetés hány emberen megy keresztül, mielőtt kikerül a nyilvánosság elé, hány szakértő és nem szakértő nézi meg, mond róla véleményt vagy fűz hozzá megjegyzést. Feltehetőleg többen vannak, egész kis csapatokat vízionálok és nem partizánokat, akik megrajzolják a reklámot és már futnak is a nyomdába vele.

Az itt látható hirdetés is nyilván megjárta a maga útját és lám-lám. A vizuális megjelenést most hanyagolnám (amúgy nincs vele semmi gondom), annál inkább dünnyögök a szlogenen. "Kis szám, nagy tervekhez." Mondjuk ki: ez a szlogen negatív értelmű. Vannak nagy terveim, amihez sok-sok pénz kell, erre mit kapok? Egy kis számot.

Ha jól sejtem a szám egyébként tényleg jó, ha kicsi, lettlévén a kölcsön kamatáról van szó, de akkor ezt kellene írni, mert ez így demoralizáló és nem lélekemelő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr34783247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása