Haláli ötlet

2013. február 13. 20:52 - reklamfogo

calle13.jpgVannak olyan reklámötletek, amelyek látványosak, ötletesek és humorosak, mégsem jók. Nem azért mert gyenge a kivitelezés vagy túl elvont a kapcsolat a vizuális megjelenés és a hirdetmény között, hanem mert olyan dolgokkal operálnak, amelyek együttes jelenléte egy reklámban nem igazán nyerő.

De hogy a filozofálás helyett a gyakorlatra tereljem a szót (írást), álljon itt egy példa, a spanyol Calle 13 tévécsatorna (amely kifejezetten akciófilmekre specializálódik) reklámja. Borzalmasan ötletes, iszonyúan technikás, halálian vicces, de mégis mellétrafálás. Mert ugyan ki is szeretne egy (két) másodpercnél tovább nézni egy ilyen véres jelenetet? Közterületre nyilvánvalóan alkalmatlan, egy magazinban talán elfér, de nyilván nem a konyhai receptek vagy a gyermekrajzok mellett.

Tulajdonképpen egy érdekes grafikai kísérlet, izgalmasan tálalt ötlet, de a gyakorlatban nem igazán használható. Talán Ikea reklámnak? :-)

Szólj hozzá!
Címkék: Média Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr225079236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása