Luffancs

2013. március 24. 14:17 - reklamfogo

erstelufi.jpgEzzel az Erste reklámmal már régóta szemezek, kóstolgatom, hátha megértem miről is szól. Mert nem igazán vágom az összefüggéseket.

Adva van egy bank, amely egy bankszámlacsomagot reklámoz. OK. Ami ráadásul nulla forintos költséggel jár. OK. És akkor a vizuális megjelenésben egy férfi lufiállatot ad egy gyereknek, háttérben egy mosolygó nővel. OK? Hogy jön ide a lufi? Vagy csak én keresek szimbolizmust ott, ahol nincs? Egyáltalán, mi köze a képnek az üzenethez?

A végső kérdés persze az, hogy kedvet kap-e valaki ezen hirdetés láttán, hogy azonnal Erste bankszámlát nyisson. Ezt nem tudom, de úgy vélem ennek a reklámnak annyi haszna van, mintha egy fehér poszterre fekete betűkkel felírták volna, hogy nulla forintos számla az Erste banknál. És pont.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr185165649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása