Tényleg varázslatos

2013. október 02. 10:06 - reklamfogo

tv2negyzet.JPGIsmét kanyarodjunk vissza kis hazánk reklámterméseire és bár az itt látható hirdetés egyáltalán nem friss, azért érdemes egy pár gondolat erejéig foglalkozni vele. Annál is inkább, mivel igencsak érdekes és értékes színfoltja az egyébként eléggé egyszínű magyar reklámpalettának.

A TV2 reklámja azonban nemcsak színes, hanem kivételesen ötletesen operál a képi megjelenéssel is. Ez egy olyan hirdetés, ahol összhangban van a dizájn, a szlogen, a kép és a hirdető cég profilja. Ha csak az egyik elem nem lenne a helyén, akkor ez a reklám is belesüllyedne a kommersz hirdetésekbe. Az külön plusszpont, hogy igyekeztek a régi mozis fílinget elkapni a vetítőgépszerű grafikai megoldással.

Jó lett, na.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr55547203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása