Férfifantázia

2014. május 04. 17:21 - reklamfogo

chemag.jpgEgy viszonylag ritka hirdetés-fajta kerül most terítékre, egy magazin reklámja. A Ché férfimagazin eme, kétségkívül a férfiak érdeklődésére számot tartó, vizuális megjelenéssel veszi célba a nagyérdemű azon részét, akik az ilyen magazinok kedvelői, vagyis a férfiakat (igen, én is érzem, hogy ez a mondat kissé un-magyar).

Na de szegezzük tekintetünket magára a tárgyra, vagyis a képre. Bár az az első pillantásra is nyilvánvaló, hogy egy a férfiaknak szóló termékről lehet szó, azért igazából a felirat teszi érthetőbbé a felállást. "Let us keep on dreaming of a better world.", ami úgy fordítható, hogy "Hadd folytassuk az álmodozást egy jobb világról".

Persze ez csak annak segítség, aki némi kombinatív-logikai képeséggel bír és összekapcsolja a szöveget a képpel. Nevezetesen azzal az apró momentummal, hogy a hölgy igencsak mini szoknyáján a letéphető telefonszáma lóg. Ez férfiaggyal azt jelenti, hogy az az ideális, vagy álomba illő, helyzet állt elő, miszerint a vonzó hölgy telefonszámát nemcsak elkérni nem kell idétlen csajozós dumával, hanem egyenesen felszólítva érezhetjük magunkat, hogy telefonáljunk neki.

Egyszóval véleményem szerint ez egy hímsoviniszta reklám, ám az ötletes-humoros fajtából, amelyen talán még a hölgyek sem botránkoznak meg és kiáltanak botrányt. 

Szólj hozzá!
Címkék: Média Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr26117835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása