Fél-sztár

2014. július 20. 19:42 - reklamfogo

festivalclaro.jpgA zenei tehetségkutatók úgy látszik mindenhol nagyon népszerűek, így Peruban is. A Sony által szponzorált Festival Claro is egy ilyen esemény (legalábbis amennyire meg tudtam ítélni a honlapjukról). De nem is ez a lényeg, hanem a hirdetés (ami egyébként érdekes módon nem spanyolul, hanem angolul van).

Fókuszáljuk tekintetünket a vizualizált elemekre először. Meglepően ötletes és precíz a grafika, hangulatos és figyelemfelkeltő. Érdekes mozzanat, hogy az otthonában takarító kislány milyen elegánsan fogott bele eme foglalatosságba: magassarkú tigriscipő, hófehér bulidressz, ékszerek és kibontott haj. Mindezt a szigorú felsorolást visszaszívom, ha a hölgy nem is takarít, hanem házi körülmények között gyakorol a show-ra (bár ennek ellentmond, hogy a fellépőruhája nem egyezik az otthoni ruhával).

"Upload your video and you'll be halfway to be a star", mondja a szlogen, ami úgy tolmácsolható, hogy "Töltsd fel a videódat és félúton jársz a sztárság felé". Valljuk be, elég ütős lett a szöveg, még ha nem is vélnék félútnak egy videót, de talán épp emiatt a negatív hozzáállás miatt nem vagyok még a Megasztár vagy az X-faktor zsűrijében.

Egy szó, mint száz, a hirdetés szerintem nagyon frankó lett, ha nem mélyedünk bele túlságosan a részletek boncolgatásába. 

Szólj hozzá!
Címkék: Média Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr886527649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása