Hejj..., de jó lett

2016. január 06. 13:41 - reklamfogo

finishizer.jpgNagyon vékony jégre (hogy aktuális időjárási hasonlattal éljek) lépett a Finishizer nevű lengyel grafikai stúdió ezzel a most bemutatott reklámmal, amellyel saját magukat népszerűsítik. Nem csak azért, mert kényes témát választottak, hanem mert a lengyelek különösen érzékenyek erre a szimbolikára.

Az első látásra igencsak felháborító képről azonban közelebbi vizsgálatra (már persze, ha valaki hajlandó erre és nem utasítja el kapásból) kiderül, hogy egyetlen emberen kívül senki nem tiszteleg, hanem sokkal inkább beint. Erre utal a szöveg is: "The best finish you can imagine", azaz "A lehető legjobb befejezés, amit el tudsz képzelni". Nos igen, ha annak idején ez lett volna a reakció, akkor most nem itt tartanánk.

Szóval lehet a Finishizer-t bírálni, ám ötletük ügyesen egyensúlyoz az ötletesség és a undor borotvaélén. Az tuti, hogy felkapjuk a fejünket rá, emellett a technikai kivitelezés is csúcs. 

Szólj hozzá!
Címkék: Média Sajtó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr28245720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása