Sajtbajnok

2016. július 18. 14:58 - reklamfogo

Igen, meg lehet csinálni! Régóta vártam egy olyan hazai reklámra, amelybe semmilyen téren nem tudok belekötni és csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, és most megérkezett. A Hajdú új reklámja bajnok lett, minden elismerésem az alkotóké!

Azt kell mondanom, ez a reklámfilm tökéletes: kellően rövid, meglepően ötletes, visszafogottan vicces, példásan példamutató és szeretnivalóan frappáns. Láthatjuk az álmaiért keményen dolgozó kislányt, aki kortársaival ellentétben nem a hercegnők illúzióját kergeti, hanem nagyon is tiszteletreméltó céljai vannak. Kiváló az az iskolaszekrényes jelenet, egy másfélórás szociológiai előadást fejez ki 3 másodpercben. 

A klip vége azonban ezen is túltesz, ahogy a kézilabdás lányok megjelennek, és Görbicz Anita leveszi a sajtot, pompás húzás. Külön szeretném kiemelni a kislány mimikáját, komoly színészpalánta van itt alakulóban. A lányok hűvösen profik, Görbicz félmosolya védjegyért kiált. Így kell ezt!

Azon persze lehet filozofálni, hogy mennyire járul hozzá a joghurtsajt a kislány álmának beteljesedéséhez, de miért is ne? Hihető, ehető, és még nyerni is lehet vele. Sajtra fel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr318901570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása