A napnál világosabb

2018. július 11. 06:55 - reklamfogo

claresun.jpgHasít a nyár, és egyesek élvezik a napsütést, mások átkozzák. A legjobb az egészben, hogy ez a Napot egyátalán nem érdekli, csak süt, főz, párol, gőzöl. Mivel forró csillagunkat nem tudjuk jobb belátásra bírni (pillanatnyilag még), ezért nekünk kell óvatosnak lenni vele, és ésszel napozni. Persze ezt könnyű mondani, meg úgy is mindenki tudja, de azért az ismétlés a tudás anyja, mondta Lenin (vagy valaki más), ezért az emlékeztetés sosem árt. Különösen olyan helyen, ahol sok a nap és a napimádó.

Persze egy sima felairat vagy plakát nem annyira szembeötlő, mint egy kreatív gerilla húzás, ezért is találom ötletesnek az itt látható megoldást. "Take a break from the sun", vagyis "Tarts szünetet a napozásban", mutatja a felirat világosan. (Értitek, világosan...)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr9314016876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása