Meglepő, de nem mulatságos

2018. július 23. 08:24 - reklamfogo

Úgy tartják, hogy egy előadást érdemes egy érdekes, meglepő statisztikai adattal kezdeni, hogy megragadjuk a hallgatóság figyelmét. Nyilván hasonló lehetett a cél ennél a gerilla-reklámnál is, amely egy mozgássérült parkolóhoz csatlakozik.

parkingplace.jpg

"Minden 48 másodpercben egy ittas vezető feljogosít valakit arra, hogy ezt a parkolóhelyet használja." szól a valóban megdöbbentő felirat. Nem tudom, hogy "gyárilag" így festették fel a parkolóhelyet vagy csak egy utólagos partizánakcióról van szó, de roppant találó és elgondolkodtató. És természetesen rettentően elszomorító is...

De hogy ne ilyen búskomoran fejezzem be a posztot, arra is szeretnék rámutatni, hogy egy adag kreativitással milyen hatékonyan és ütősen lehet célbajuttatni egy üzenetet, unalmas plakátokra eltapsolt milliók nélkül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr7214014742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása