Na mi van, öcsi?

2019. október 21. 07:12 - reklamfogo

passatkids.jpgAz autóreklámokról onnan lehet tudni, hogy nem valóságosak, hogy mindig üres utakon suhannak, még városokban is, ami például Budapesten nem játszik, hacsak nem vasárnap hajnali kettőkor próbálkozunk. De ez a poszt nem erről szól, hanem a Volkswagen új hirdetéséről, ahol nem a forgalomban látjuk sóvárgásunk becses tárgyát, hanem parkoláskor, pontosabban útra kelés előtt (vagy után, ez nézőpont kérdése). Apuka éppen be- vagy kipakol a vadiúj Passatból, miközben gyermekei önfeledten játszanak. Vagy valami olyasmi.

Nem állítom, hogy teljesen egyértelmű, mit csinálnak, de nekem amolyan testvéri kakaskodásnak tűnik, súlyosabb esetben kisebb verekedés van készülőben. (Nem, az eszembe sem jutott, hogy táncolnak egymással.) Egy ilyen fotózáskor rengeteg kép készül, amelyből aztán a guruk kiválasztják a legjobbat, és ez volt a legjobb? Ahol a két fiú épp egymásnak esik? És akkor melléírjuk, hogy "We Connect funkcióval", ami tudom, hogy az autóra vonatkozik, de akkor is azt jelenti, hogy "Kapcsolódunk", amely az autó relációjában bizonyára igaz, de a két lurkó esetében biztos nem.

Igen, azt is tudom, hogy ez kötekedésnek tűnik, de úgy az igazi kötekedni, ha igazad van.

Szólj hozzá!
Címkék: Magyar Autó Print

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr7215226712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása