Rémplakát

2019. október 31. 06:18 - reklamfogo

liseberg-785y.jpgIsmét eljött a szellemek éjszakája, legyen akkor a blogon is egy szellemes reklám. A svéd Liseberg vidámpark ijesztően érdekes ötletét hoztam Halloween napjára, mert rém kedves vagyok.

A közterületi plakát nappal egy vámpírkosztümbe öltözött gyermeket mutat, elég semmitmondó háttérrel, és a szöveg mindössze annyi, hogy "Fedezd fel a Liseberg új oldalát." (Csak úgy megjegyzem, hogy a kissrác egyértelműen bevándorló felmenőkkel bír, de ott fenn északon ez teljesen okés.)

A reklámplakát azonban sötétedéskor életre kel, és átalakul... na nem vérbeli vámpírrá, csak egy kicsit ijesztőbb látvánnyá, ugyanis a háttérben felbukkannak az elmaradhatatlan Halloween alakok, ráadásul a srác arca is zombiszínt vesz fel. És egy újabb sor is láthatóvá válik: "Mersz este öt óra után is maradni?" Nyilván a viámparkban akkor lesz csak igazán vidám a hangulat, és kezdetét veszi az igazi Halloween parti!

Kreatív megoldás bevonni az esti sötétséget a reklámba, ahogy már mondtam, szellemes ötlet!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr115265900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása