Magányos vacsora

2020. április 27. 05:37 - reklamfogo

ukrjesus.jpgKomoly ügyek mellé komoly szervezetek és intézmények állnak be, így nem meglepő, ha a javában dúló koronavírus járványba is becsatlakoznak fajsúlyos játékosok. Ilyen nagypályás az ukrán Kulturális Minisztérium, amely egész kampánnyal jelentkezett, klasszikus festők klasszikus képeit felhasználva a mondandója illusztrálásához. Itt éppen Leonardo da Vinci Utolsó vacsora című remekművét láthatjuk, persze a jelen helyzetre aktualizált változatban - Jézus körül ugyanis nincsenek ott a tanítványok.

"Social distancing", szinte le sem kell fordítani, annyira közismert már nálunk is ez a kifejezés (társas távolságtartás), mondja a felirat, majd kifejti, hogy a távolságtartás a legjobb módja a fertőzés megelőzésének. Krisztus még egy szájmaszkot is kapott, ami kissé túlzónak tűnik, lévén egyedül van, de az ördög nem alszik (ha lehet ezt a hasonlatot használni), ezért jobb az elővigyázatosság.

A hirdetés ötletes, lám, egy minisztérium is tud kreatív lenni, ha akar.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr2015642840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása