Itt az UFO, hol az UFO?

2020. augusztus 18. 07:52 - reklamfogo

ufodetector.jpgHa valaki szokta olvasni ezt a blogot, akkor tudja, hogy mindenféle reklám megfordul itt, szinte nincs olyan képtelenség, amelyet ne lehetne hirdetni, akár atomrobbanást is. Ez a mostani hirdetés is azok közé tartozik, ahol csak nézünk, mint a moziban: ilyesmit is lehet?!

Amit itt látunk, az egy hamisítatlan(?) UFO detektor, vagyis a készülék jelzi nekünk, ha azonosítatlan repülő objektum kerül a közelünkbe. Sajnos azt nem tudjuk meg, milyen a hatótávolsága, pedig nem mindegy, hogy akkor jelez, ha már a házunk felett lebeg az idegen űrhajó vagy ha még több kilométerre van.

Persze nem is biztos, hogy mindjárt a kis zöld emberkék járművét jelzi, hiszen a szöveg szerint az erős elektromágneses teret érzékeli a szerkezet. Pontosan milyen erőset?

Rengeteg a kérdés és kevés a válasz, de az kiderül, hogy alaphelyzetben nem fogyasztja az elemet! Csak nem földönkívüli technológiával készült? Lehet, hogy a detektor helyett inkább ezt kellett volna szabadalmaztatni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8116165004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása