Ha-talmas

2020. szeptember 10. 07:36 - reklamfogo

2008-ban a francia Saint-Gobain tükör- és ablakgyártó cég egy vicces reklámokból álló kampánnyal jelentkezett. Ebből a sorozatból hoztam egyet, de a többit is érdemes megnézni annak, aki szereti a humoros és kreatív félperceseket.

A film első kockáira pillantva nem igazán készülünk nagy durranásra, és tulajdonképpen fogalmunk sincs, hogy a teát felszolgáló férfi miért viselkedik ilyen furcsán. A tea-szertatásnak biztos nem része ez a különös légzés, de amilyen mereven ő bámul maga elé, mi is olyan lemervedve figyeljük, mi lesz ebből.

Egészen addig, míg az első párafolt meg nem jelenik, amikor kiderül, hogy a teremben egy üvegfal van, amely annyira tiszta és tökéletes kivitelezésű, hogy másképpen nem látható, csak ha párás. Ezért liheg ilyen furcsán a teás férfi - nem akar beleütközni az üvegbe.

Amúgy is trend, hogy a technikai előnyök ismertetése helyett az érzemekre akarnak hatni a reklámok, ez a Saint-Gobain reklám pedig pontosan ezt teszi. Elegáns, ötletes, humoros - egyszóval szeretnivaló. Egyébként pedig Magyarországon is jelen van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamfogas.blog.hu/api/trackback/id/tr8816191252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása